Train(st)er en coach gezocht!

Wij zijn van de studenten volleybal vereniging WaHo uit Wageningen, en zijn op dit moment druk op zoek naar een trainer en coach voor onze Heren 1. Afgelopen seizoen zijn zij gepromoveerd naar de promotieklasse, en er is grote kans dat ze komend seizoen hoog kunnen eindigen. Tijdens de introductie weken hebben wij veel nieuwe, en vooral goede spelers weten aan te trekken voor Heren 1. Nu zitten wij alleen met het probleem dat wij nog geen trainer/coach hebben gevonden. Op dit moment zijn Ivo Martinovic en Tomas van Leersum ook trainer en coach bij onze vereniging.

De trainingen worden bij ons op maandagavond en donderdagavond gehouden. Er is op dit moment plek vrij voor een training van 1,5 of 2 uur bij onze Heren 1. Thuiswedstrijden worden op vrijdagavond gespeeld, uitwedstrijden kunnen de gehele week plaatsvinden.

Als u opzoekt bent naar een vereniging met veel gezelligheid en enthousiaste en leergierige spelers, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Contact opnemen kan via waho@wur.nl